Long time no see

Man blir sämre och sämre med det här. Som vanligt alltså.
Har ju hänt en del om man säger så men det pallar man väl inte skriva om.
Men 26 maj var jag iaf och gjorde svenskatestet i Huddinge. Man skulle skriva 1 sida på 30 min om ett visst ämne, vilket givetvis var om något inom sjukvården.
Min uppsats blev hoppig men iaf en sida lång hehe. Sen ska en svenskalärare betygsätta uppsatsen på en 5-gradig skala :S Yikes!

Min svenskalärare i gymnasiet tyckte inte om mig, fick alltid bara G av henne. Antingen var hon rättvis och jag dålig eller så kanske jag var/är bättre. Äsch vi får se vad som händer iaf!

Det var till medicinsk sekreterare. 24 platser fanns det.. ett 40 tal fick komma och göra svenskatest men i min grupp kom det 14 pers så chansen var stor att man kommer in.

Sen var jag ju till apotekstekniker intervju den 20 maj också. Där var det typ 30 platser och 60 fick komma på intervju.

Idag inhandlades tyger på Ohlsons tyger.. fick en stuvbit för 18 kr :P Hon kollade fel egentligen skulle det gått på 118 spänn tjitjing!! så nu ska vi klä om våra stolar i köket! Snyggt mönstrat tyg köpte vi.

Sen finns det en lampa på bolagret vi kanske ska köpa och sen lite tavlor. Sen ska vi köpa en hörnsoffa också. Mkt grejer på gång!
Ska också köpa en bäddmadrass som är som tempur fast lite billigare.. Den har memoryskum så den formar sig efter kroppen.. Ska bli skönt och prova!! Vill ha NU!

What else...äsch kommer inte på nåt mer just nu bara för det..

Trött

Zzzz är sjukt trött. Blivit tidiga mornar flera dagar i rad zzzz och inte blir det så mkt gjort hemma. Vi ska ju måla om o tömma Noras rum innan ons-tor för då ska Linus syrra sova över hos oss.
Men igår var jag barnvakt och idag har jag vart på ky-intervju och köpt present till min älskling som snart fyller år! Sen imorn måste vi ju storhandla SNARK alltså!

Igår så satte vi en cykelstol på på Linus cykel och vi testkörde den :D Hon ser så rolig ut i den ENORMA hjälmen hehehhe tog bilder som jag lägger upp sen när jag orkar..

Just nu rullar det i min mobil mina idoler när jag var liten :D
http://z.about.com/d/rap/1/0/s/9/-/-/TheFugeesTheScore.jpg

Jag var ett eastside kid... (utan att veta om det :P)

I söndags tog hon hela 6 steg hehehe ;D

Nu orkar jag inte skriva mer!!

PAPPALEDIG!!

Yes yes, nu börjar pappaledigheten för Linus så nu kan jag ägna mer uppmärksamhet mot studier. Vilket jag har massvis av!

Nora börjar gå så smått, hon är så himla gnällig nu på senaste så tror att det har med det och göra. Hon gick ÄNTLIGEN några steg mot MIG. Innan har det bara varit syrran och Linus hehehe

Annars så sjunger och dansar hon till denna:


Och detta är världens bästa barnvakt LAZYTOWN!


Jag själv står inte ut och se karln hahaha men men what ever goes with her..

Engströms Trafikskola

Det verkar som en del är rätt nöjda med Engströms trafikskola ändå. För det är där jag kommer att gå. Jag har ju csn-kort och får då gratis teori, då tjänar jag 1000 spänn och det kan vara bra och få sig en skjuts i baken med pluggandet. Jag ska ha massa teori på min bärbara dator tänkte jag, typ bonniers och sånt. Här ska hårdpluggas! Men det får bli när mina andra kurser är slut. Har 1 inlämning, 1 examensarbete och 1 prov kvar Zzzz

Om DU har nåt att tillägga om Engströms Trafikskola GÖR DET! Jag vill höra alla erfarenheter :P

*KÖRKORT-KÖRKORT-KÖRKORT-KÖRKORT-KÖRKORT-KÖRKORT*


JUST NU:

12 maj intervju för lönespecialist

20 maj intervju för apotekstekniker.

26 maj Svenska test hahaha till medicinsk sekreterare. Det roliga var att de själva skrev att man ska genomföra EN svenska test. (Det låter då fel i mina öron, men eeeek.. kanske min svenska som är dålig!)

9 juni ska jag på en till KY-intervju. Optometritekniker i Norrtälje.


Nu fattas bara ett svar, och det är en till medicinsk sekretare i Haninge.


Intervju

Idag var jag till min första KY-intervju till lönespecialist. Det kändes helt ok även fast man var nervös innan. Det var typ 120 sökande och 60 fick komma på intervju. 32 platser finns det så det är väl kanske 50/50 chans att man kommer in. Men jag har ju bokföringsvana så man kan hoppas att det väger in lite. Om jag börjar där går man i skolan 4 dagar i veckan (typ 9-15) och 1 dag är till självstudier. Låter helt ok i mina öron.

Nu får vi väl se om man får svar från de ytterligare 4 som jag sökt till. Tänk om man man kommer in på alla :-O skulle ha sjukt svårt och bestämma mig!

Jag vill gå den utbildning som kan garantera mig jobb :P

Nu har vi även tagit upp en dataratt och pedaler från källaren, så nu sitter jag på ett simulatorprogram och övningskör hahaha jag SKA ta mitt körkort i sommar förhoppningsvis!

30 juni börjar jag på bilskola, innan dess får det bli lite tjuvåk då och då :) Jag kommer då bo några dagar i Eskilstuna. Förhoppningsvis är det en lättare stad att köra upp i. Så för tillfället har jag bara körkort körkort körkort körkort på hjärnan.

Det var synd att jag fick 30 juni som tid för då är det bara 2 v innan vi drar till Holland och antagligen kommer jag inte hinna köra upp förän efter 6 augusti. DAMNIT! Hade vart nice o ha körkort i Holland.

På tapeten just nu är att vi ska tjacka en bilbarnstol som är för äldre barn. Hennes rock-a-tot är sen länge förvuxen.

FYFAN, det var svinkallt idag! Jag trodde de va skitvarmt så jag hade typ inga kläder på mig! Hacka fan tänder oså gick jag från Slussen in till Kungsan och aaaj mina öron.. Fick värsta huvudvärken. FY för vädret att luras så! Som tur var hade ja massa extra kläder till Nora under vagnen för HAHA när vi kom ut hade hon en kjol och ett linne på sig BURR :D Det blev direkt bralla o två tröjor och en mössa hehehe

Nu ska jag göra lurre..nåt med mozzarella.. hmm


Hmm.. jag måste fan tjuvåka en hel del innan 30 juni. Har kommit fram till att det är intensivutbildning utav bara helvete. Mån-tor teori, körning, halka och landsväg EEEEEK.. om man ska köra sånt måste man väl va lite mer erfaren? Måste nog öva lite mer på mitt simulatorprogram hehe..

PCS

Printer Copy Scanner

Eller hur det nu var. En sån köpte vi. Allt-i-ett skrivare. MKT bra!! Nu har vi 3 skrivare i datarummet.. SJUKT! En ska bort. Men två stora klossar står det där nu. Det är ju en kopiator såå bra, gick skitsnabbt! Jag är supernöjd!!

Sen tjacka vi en cykelhjälm oxå till framtida cykeläventyr hehehe...Med djungelmotiv på hehe.. Till Nora dåra. Jag har väl en gammal skejtarhjälm liggandes nånstans.. Men  i ärlighetens namn använder man ju knappt hjälm.

Hon har mkt för sig den jäntan. Har precis kommit på att det är mkt roligt att hålla för öronen haha
och idag hade hon smetat in sig o sina FIIIIINA kläder med mascara..  Hon som hade sailorkläder typ hahaha

Nedräkning tills pappaledighet och svägerskans hemkomst.. tick tack!

*Duss*

Det tror vi betyder puss på Norianska.

Nu har vi köpt 3 ( ! ) st cykelstolar till Nora. Men vi tänkte faktiskt packa ner en i en resväska och ha med den till Holland och sen låta den vara kvar där borta.
14 juli - 6 aug kommer vi vara i Holland. Beställde biljetter för några dagar sen! Ska bli spännande då min kusin också fick barn 2007. Han heter Max men mamma säger Mek. Han är nog en stor kille nu, sist var han ca 3 mån.

Jag själv har fått mitt namn stavat Lenn av mamma. Och Linus har hon stavat Lunn. HAHA Hon visste att han hette något liknande så det blev Lunn. Var tvungen och spara kuvertet. :D

Så mycket man måste köpa hela tiden! Blir galen! Imorn ska vi nog köpa oss en skrivare med scanner/kopiator. Vår scanner valde att gå sönder helt plötsligt och de senaste dagarna har jag verkligen behövt en scanner, men det fick bli kopior på bibblan istället vilket de tar 3 kr st :S Fy va dyrt. Speciellt då jag kopierade upp en hel del.

Jag har sökt lite KY-utbildningar. Jag hittade HELA 5 st som jag kunde tänkas gå och en var jag tom lite för sen att söka till så det är frågan om man ens är med i urvalet :(

Jobbiga med KY är att man ska gå på intervju för att försöka komma in på skolan. Det är ju som att gå på arbetsintervju. Sjukt nervöst! Speciellt då man veeeerkligen vill ha jobbet.

Jag har 5 chanser, möjligen 4. Undra hur stora oddsen e :S

1 är ända uppe i Norrtälje också. jesus.


RSS 2.0