Intervju

Idag var jag till min första KY-intervju till lönespecialist. Det kändes helt ok även fast man var nervös innan. Det var typ 120 sökande och 60 fick komma på intervju. 32 platser finns det så det är väl kanske 50/50 chans att man kommer in. Men jag har ju bokföringsvana så man kan hoppas att det väger in lite. Om jag börjar där går man i skolan 4 dagar i veckan (typ 9-15) och 1 dag är till självstudier. Låter helt ok i mina öron.

Nu får vi väl se om man får svar från de ytterligare 4 som jag sökt till. Tänk om man man kommer in på alla :-O skulle ha sjukt svårt och bestämma mig!

Jag vill gå den utbildning som kan garantera mig jobb :P

Nu har vi även tagit upp en dataratt och pedaler från källaren, så nu sitter jag på ett simulatorprogram och övningskör hahaha jag SKA ta mitt körkort i sommar förhoppningsvis!

30 juni börjar jag på bilskola, innan dess får det bli lite tjuvåk då och då :) Jag kommer då bo några dagar i Eskilstuna. Förhoppningsvis är det en lättare stad att köra upp i. Så för tillfället har jag bara körkort körkort körkort körkort på hjärnan.

Det var synd att jag fick 30 juni som tid för då är det bara 2 v innan vi drar till Holland och antagligen kommer jag inte hinna köra upp förän efter 6 augusti. DAMNIT! Hade vart nice o ha körkort i Holland.

På tapeten just nu är att vi ska tjacka en bilbarnstol som är för äldre barn. Hennes rock-a-tot är sen länge förvuxen.

FYFAN, det var svinkallt idag! Jag trodde de va skitvarmt så jag hade typ inga kläder på mig! Hacka fan tänder oså gick jag från Slussen in till Kungsan och aaaj mina öron.. Fick värsta huvudvärken. FY för vädret att luras så! Som tur var hade ja massa extra kläder till Nora under vagnen för HAHA när vi kom ut hade hon en kjol och ett linne på sig BURR :D Det blev direkt bralla o två tröjor och en mössa hehehe

Nu ska jag göra lurre..nåt med mozzarella.. hmm


Hmm.. jag måste fan tjuvåka en hel del innan 30 juni. Har kommit fram till att det är intensivutbildning utav bara helvete. Mån-tor teori, körning, halka och landsväg EEEEEK.. om man ska köra sånt måste man väl va lite mer erfaren? Måste nog öva lite mer på mitt simulatorprogram hehe..

Kommentarer
Postat av: syrsan rosie

Det bästa är ju såklart att du har lite humm om allt då du ska köra. Så du vet vart pedalerna sitter så att säga haha. lite enklare för dig själv.. men såklart det funkar annars med!! Kul, då får man åka bil snart då hahahahah. JAg ska ta med, fast 2010 hahahahahah

2008-05-13 @ 01:02:36
Postat av: Anonym

Visst vare svinkallt! så jävla skumt väder ena dagen kan man knappt gå ut för de e så varmt , andra dagen fryser man!

2008-05-13 @ 22:56:10
URL: http://cey84.blogg.se
Postat av: jonna - en sån där ung mamma

dom var skitbra, tycker jag. Jag gick också intensivkurs. Pelle hette han jag körde med, han var bra :)

2008-05-14 @ 09:25:16
URL: http://metrobloggen.se/luddesmamma
Postat av: Bea wiggosmamma!

Engströmstrafikskola är skitbra,
jag gick där :) Alla är super duktiga !

2008-05-14 @ 10:21:23
URL: http://beapettersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0