Bajshistorier

Mycket sånt blir det. Jag har precis fått uppleva en Nora full av bajs. Den korta stund, ca 2 min utan blöja slutade i bajsklet på kläder, golv, toabal, händer, armar, ben, rumpa, ansikte.. Jag tror jag dör.. uääääää

Allergisk

Jag blir tokig.. kliar i hela ansiktet.. pollentider är skit för mig.. Får utslag i hela ansiktet,, känner mig som ett monster, speciellt om jag blir svullen vid ögonen. Usch! Så är det om man är överkänslig mot typ ALLT. Har världens känsligaste hy. Håller på och lagar morgondagens lunch. Som vanligt vid typ den här tiden hehe.. Hade i alldeles för mkt vatten så måste låta det koka bort...*Mästerkock*

Sen ska jag plugga, tråååkigt.

Jag vet inte när än, men när jag förmår mig ska jag boka tid på VC för att kolla ev. astma. Har haft perioder sen jag var typ 10 år svårt med andningen. Min mamma tar ju inhalator varje dag. Dum som man är så lär man sig att leva med det och tänker inte på det, men besvärligt är det allt till och från. Jag gissar på Astma Light :P
Pallar inte och ta ett blodprov till usch! Gjorde ju för inte så länge sen, hoppas de kan kolla det gamla OM man nu måste ta ett. Jag antar att man kanske ska göra det om man ska allergitesta sig.. Vad är bäst pricktest eller blodprov?
Blodprov är väl mer korrekt men är pricktest jobbigt/ont?

Gjorde blodprov när jag var 14 och fick resultat 84 på björk och 16 på katt bl a. Om det är mkt eller lite vettefan :P Men riktiga känningar har jag minsann.

Nora var så söt förut, hon fick tag i en mascara och satt o peta sig i ögat med den haha fattade inte vad hon gjorde, sen kom jag på att hon har ju tittat på när jag målat fransarna.. man smälter :D




Lite historia.


2003-12-04 22:20:43 Fu-gee-la
ja hade en jurassic park målarbok en gång å min mamma rent ut sagt förstörde den me sina lime gröna å blå monsterdinosaurier..

22:21:54 Optimus Prime {Ren ondska}

haha.. taskigt. =)

22:22:31 Fu-gee-la
aa.. åså måla hon utanför strecket oxå katastrof va =)

22:24:28 Optimus Prime {Ren ondska}
din mamma? Målade din mamma utanför? haha föräldrarna ska ju hjälpa till och måla rätt ju! =)

22:25:44 Fu-gee-la
eller hur å gissa va hon mer gjorde...målade olika färger i ett å samma fält.. lite härs å tvärs typ NÄÄ då gick d för långt! =)

22:26:24 Optimus Prime {Ren ondska}

haha.. fan vad bra. Jag ska göra samma sak mot mina framtida barn =D

who knew?

2004-03-24 17:50:32 Optimus Prime [Club SK VAD Klicken Represent!]
alltså.. jag har fastnat för norah jones låten* du skickade.. helt såld på den

*) What am I to you?

Bytt är bytt....

Nu har vi bytt mobil och än så länge är jag mkt nöjd! Hur bra hörlurar som helst! Shit vilken bas! Vi får se om det blir problem med den i framtiden. Har iaf garanti och det är skönt att veta.

Har även testat ångmoppen igår, visste inte om jag skulle bryta förpackningen men jag såg ingen som sålde en H2O mop så jag sket i det :P Den var väldigt behändig eftersom den ser ut som en dammsugare så den är inte alls tung + att den andra bara hade 1,10 m sladd :S

Ska testköra den mer imorn tänkte jag. Plus en massa plugg Zzzz ingen rast och ingen ro. Men har fått VN på alla inlämningar. (De har nåt annat konstigt system) VN är VG och uppåt.

Har massa kort på kameran men orkar inte lägga in nu.. Zzzzz igen..

Kratta

Jag skrev krata först.. Tänkte precis skriva att man skriver som en kratta när man är aptrött. smått och gått i förra inlägget t ex. haha huvudsaken är att folk förstår :P

Här är några saker som inhandlats under veckan:



Nytt duschdraperi, en docka till Nora, doftödla som luktar vanilj mmm.. ett par kalsipper till gubben :D och pallen syns under. Och sen en liten buddah :D

Hittade massa bilder på mobilen. Här är några:
http://fgh1.wordpress.com/2008/04/28/mobilbilder/

Helgen

Jahapp, så var helgen över. Men den har varit mysig iaf! Det finns säkert en undran över hur det gick med barnvakt, och det gick bra faktiskt. Man själv trodde ju att hon skulle vara vaken hela natten och skrika sig blå, men när vi kom hem så sov hon!

Vi började med att gå till bussen i Henriksdal vilket är en promenad på ca 20 min kanske. Så åkte vi in till Medis och funderade på vad vi skulle äta till middag. Jag kände för kina-mat av nån anledning, thai skulle oxå funkat bra men ville ha friterat.. (snart dreglar det ur munnen på mig...) Vi gick iaf till bion först för att beställa biljetter och efter det handla vi såklart godis och läsk :P

Sen satte vi oss på Ming Garden i Medis. Ett kinahak som vi fick vänta rätt länge på maten.. Stackars servitörerna sprang ju benen av sig haha.. Jag väntade bara på att en snubbe skulle ramla. Och vår servitör prata skitbra svenska men han avslutade alla meningar på engelska haha.. Thank you. Your welcome.. Jag tog 4 små rätter och till efterrätt friterad banan. Såå gott!

Sen såg vi filmen Be kind Rewind. Ganska skojig film med Jack Black. Sen så åkte vi hem och vi var väl hemma runt halv tolv tror jag. Gick jättebra, tror tom det var gubben som tog upp samtalsämnet Nora först hehehe

Sen så var det ju dop för en liten Ludvig på 5,5 månad. Efter dopet fanns det massvis med kakor och tårta hehe.. Så man var ju tvungen och äta en av varje :P

Och idag var jag ut med Rorro ;D till Värmdö och handla MASSA på Brisak haha.. älskar billighetsaffärer! Det vart lite smått och gått där. Och sen skulle vi till Jula för att köpa mig en ångmopp. Men den var slut ÖVERALLT så det blev en ångtvätt istället för jag ville inte gå därifrån tomhänt! Jag hade ju sett fram emot att få ångmoppa mina golv :( Men den här var nog bättre så jag är rätt nöjd ändå faktiskt!
Och vi sprang efter nån gubbe där som jobba på Jula, för JAG stod i kö och vänta snällt vid nån infodisk och de som jobbar där försvann och det var en frågvis kille precis innan och när det blir min tur så SJÄLVKLART är det ngn som går in och frågar nåt "snabbt". URK. Iaf! När vi sen sprang efter gubben så skriker han till oss om ni jagar mig så ska jag till lagret sen och sen så stänger det så ni kan åka hem. Nåt i den stilen.. jävligt aggressivt oxå... WTF? Schysst och be en kund att dra hem.. Fan, om jag kommer dit nån gång ska jag ångmoppa gubbjäveln >(
Ångtvätt 1350 W
Hua, va mkt det blir när man inte skrivit på ett tag.. Sist men inte minst!! Imorn kommer jag kanske byta min K530i mot en W580i. Min är ny den är begagnad, men är den schysst så byter jag nog iaf. Vill jag inte ha den kan jag ju sälja den :P Z770i lockar lite.. men vi får se hur denna är helt enkelt!
http://www.mobiles.ie/model/images/sonyericsson-w580%20lrg.jpg

Borrat

Äntligen!! Vi har borrat kanske 80% av det som skulle borras upp. Så nu är det så fint här ska ni veta. Sen inhandlades det även en förvaringspall som står på sladdar och modem som är ute i hallen. Det var riktigt fult innan. Det bara låg där, funkade inte och gömma det på något vis.
http://shop.bolagret.se/webshop/include/article/l_7332494087308.jpg
Braiga med den oxå är ju att man kan fylla den med diverse halsdukar och mössor och SITTA på den. Multifunktionell!! :D


Sen har vi borrat upp hyllor och lampor. Äntligen har vi sänglampor! Äntligen har vi berett lite väg i sovrummet.. Att man ska va såå jääävla seg med allt.

Imorgon är det den 25/4 vilket betyder 4 år & 1 år hmm.. nu måste man ju skriva så jämt. 5 år & 2 år osv... tänkte inte på det :P men iaf vi firar 4 år tillsammans och 1 år förlovade.
Det kommer att spenderas på restaurang och bio utan vår lilla gulleplutt. Känns tvådelat. Oroligt över hur hon kommer att ta det samtidigt roligt att få en liten paus.

På lördag är det även dop så imorn ska det bäras iväg och köpa ett litet smycke från Guldfynd. Det "roliga" med det är att man skänker 10 spänn eller vad det var till nånting i Thailand.


Har lagt in massa bilder oxå!
http://fgh1.wordpress.com/2008/04/24/blandade-bilder/

Våra sånger... testing testing..

Vår sång:



Vår gjort barn sång:


Vår efter förlossning sång:



Borra

Åhhhh har sagt i säkert 4-5 veckor att vi ska borra upp massa saker. Vi snackar minst 20 borrhål här ;D inte fan har det blivit gjort än iaf. Det blir alltid nästa och nästa och nästa helg. Man vill ju alltid ut och göra saker på helgen och sen när man kommer hem är man ju helt slut.

Inte har jag lagt upp nya bilder heller..Det kommer det kommer.. Har filmer och skit också, men hur lägger man upp såna?


Dilemma

Jag är en mobilnörd. En riktig prylbög och jag verkar aldrig bli nöjd! Jag vill hitta den ultimata telefonen som har allt jag vill ha! Min telefon har varit på service och de kunde inte laga felet så jag fick en ny. Så nu planerar jag att sälja den och köpa mig en ny telefon :D Den är ju sprillans ny, så jag borde få den sålt :S

Mitt dilemma är följande:
Vilken ska jag välja?
Image0057
Sony Ericsson W380i
VS
Sony Ericsson W350i
 



Det är 2 walkman mobiler som jag funderar på. Minuset med W350i är att den kommer inte ut förns om en månad! Kommer ju längta ihjäl mig! Den andra vet jag inte om jag tycker den är så snygg men den har häftiga funktioner så som att den är geststyrd. Den finns ute just nu och man kan få den billigt på blocket t ex. Båda har nåt som jag älskar nämligen TrackID hur smart som helst. Man kan lyssna på en bra låt, spela in en snutt och mobilen visar vad låten heter, artist och album.
I
Bilden ?http://www.wpclipart.com/holiday/valentines/heart.png? kan inte visas, då den innehåller fel.
SONY ERICSSON :D


MOBILHISTORIA 2004-2007
Sen jag träffade gubben min har det blivit åtskilliga mobiltelefoner. Nämligen följande!
 http://cellphones.about.com/library/graphics/sony_ericsson_t300.jpgSE T300 -  knappsatsen var mysig, men den var nedrans tjock!

http://www.canadiancontent.net/mobile/phone_pictures/panasonic-gd87.jpgPanasonic GD87 - den var jag nöjd med, men den vart snodd när jag jobbade på H&M, kunder kan man inte lite på ;(

http://www.sonyericsson.com/cws/file/1.211636.1193004698/K300i_product_quality_image_1.pngSE K300i - Jag var kär i vikbara telefoner så den fick gå.
http://www.info4cellphones.com/images/CL75_E.jpgSiemens CL75 - Den var bra med en spegel på displayen! Men fan vad ont det gjorde när man fällde ihop mobilen och man råka klämma fingret :S

http://www.geeks.com/imageshare/J/150x150/J210I-unit.gifSE J210i - Köptes för otroliga 12 kr :D såldes på en gång för 700 kr. tjitjing
http://www.mobilewhack.com/images/motorola_l2_cell_phone_1.jpg Motorola Sliver L7 - Här hade jag kunnat köpa en dyrare telefon, men valde istället att köpa en varsin till gubben och mig. Han ska ju oxå ha kameratelefon!
http://mybroadband.co.za/classifieds/data/4/product_263243.jpgMotorola V360 - Låst till Telia och fick den aldrig upplåst.

http://mobilementalism.com/imageSnag/663-446c5cdf57e4c.jpgSE Z550i - BÄSTA telefonen hittills! Hade den bara haft bättre mediaspelare och TrackID!! Den har jag kvar.
http://www.komplett.se/img/p/400/338040.jpgSE K530i - Mkt bra telefon men vill ju ha en walkman telefon som är vikbar :D SÄLJES!!

Nämen jisses, nu ska jag fixa mig, ska träffa min lover i stan hahaha

Testar

Har lagt upp en bild. Kommer lägga upp mer imorn.
http://fgh1.wordpress.com/2008/04/18/testar/ 

Lite morph

Lite olika fejs haha
image3image4image5image6image7image8image9


Ni har fått se baby-Linn, ape-Linn, caribean-Linn, caucasian-Linn, child-Linn, old-Linn och teenage-Linn.


Funderade på att byta blogg till fgh1.wordpress.com eftersom man kan sätta lösen på vissa inlägg, men kom på den braiga idén med att länka till den bloggen härifrån istället när jag nu vill visa bilder. För wordpress kan jag inte ändra utan att betala för't och det tänker jag banne mig inte. Så så får det bli!

Stjärnstudio

Stjärnstudio måste anställa amatörer till fotografer! Mina kort blir 1000 gånger bättre VARJE gång jag tar kort, nu har vi varit till Stjärnstudio 2 ggr och till 100% av de gångerna har det varit  skitbilder vi fått! Min dotter är söt som socker men ändå lyckas de på nåt vänster få fram mindre fina bilder. Hon ser fan skitnödig ut på ett kort de valde å inte tala om den kassa vitbalansen de har, hon är fan röd i hela nyllet och HÅRET ser rött ut. Kan garantera att hon inte är nån jävla rödtott! Tänker då inte betala 678 kr ( ! ) för det. TVI!


Sen har vi fått ytterligare ett dagiserbjudande. Vi valde att förlänga tiden på ködatumet, för vi vill se först hur det går på det nyöppnade dagiset. Eftersom det är nyöppnat är det svårt och veta om det är bra så det känns skönt att ha en backup. Det dagiset är iaf beprövat om man säger så. Plats 25 var vi/är vi på nu. Vilken lyx att få välja och vraka!

Hur söt är inte hon?

Hon tog insulinpennan och stack mot magen igår. Hur söt som helst. Hon vet allt vad pappa gör med den. :)

Utmanad

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad och trött
Favoritgodis:
ALLT! Lakrits! choklad!
Är det nåt du absolut inte äter: Lever, hjärta sånt äckligt.
Kläder just nu:
Linne och byxor
Musik just nu: P5
Sommarplaner: Holland och nåt mer kanske?
Hur många kuddar sover du med: minst 2
Favoritväder:
soligt med lite bris så det inte blir så varmt
Morgon- eller nattmänniska: NATT hehe
Sparare eller slösare: slösare absolut
Kommer du ihåg din första kärlek: Yes I do indeedy. Han är far till vårat barn!
Tror du på mirakel: Ja
Hur många barn vill du ha :
minst 2, max 3
Bio eller promenad:
promenad! hatar allt snaskätande folk på biografer som skrattar hejdlöst åt dåliga skämt..
Stjärntecken:
våg
Rädd för insekter:
ja, allra mest inomhus burr!
Största svaghet:
Jag ser inget hahaha
Det här är jag bra på: shoppa
Chips, morötter eller godis: godis
Pizza eller hamburgare: beror på....
Skriver du dagbok :
ibland
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? :
redan gjort
Stökigt eller välstädat:
välstädat, fast här är det alltid stökigt :D
Är du rädd för blod: Nej
Saltar du på maten:
bara när maten lagas
Gillar du att sjunga: inte offentligt, men varje dag för Nora haha
Anser du att du är stark: skiten rinner av längs ryggen
Brukar du sola:
nej, klarar inte av att ligga o pressa
Vad gör du om du får hicka: väntar tills det går över
Kaffe, te eller inget: inget, tycker det smakar päckel
Vad heter din morfar:
Han hette Chai.
Hur vet man att en penna med osynligt bläck har tagit slut?: Surprise surprise!
Varför finns det flytväst under flygplansstolarna, är det inte bättre med fallskärmar: Deru!
Varför krymper inte fåren när det regnar: Vattenavisande ullfett typ inotyol
Jag utmanar : hör det till? ehh alla som läser. ge er tillkänna

Fett med skabb!

Så skulle man kunna beskriva våran pizza vi käka idag hahaha fyfan! Jag tänker fan inte äta pizza där nå mer! Blää

Det är ungefär nu som jag har det helt lugnt och kan plugga i lugn o ro här hemma och det är ungefär nu man är dödstrött.. Zzzz
Har så sjukt mkt och göra så jag ligger definitivt efter om vi säger så...

Jag som skulle vilja måla om i Noras rum innan Linus syrra kommer hem ifrån Mexico. Tiden räcker inte till... aaaaaahhhhhh

Jag är en sån med många UFO:n. (UnFinishedObjects.) Ja vad har jag påbörjat och vad har jag att avsluta? hmm:

  • Måla och spackla i Noras rum
  • Sy en MeiTai
  • Måla ytterligare ett lager i köket
  • Finslipa målning i alla rum
  • Sy kuddfodral
  • Borra upp 1000 saker
  • Vika all tvätt
  • Tömma Noras rum på alla flyttkartonger zzz
  • Boka resa
  • Byta handtag
  • Sy fodral till beanbagen
typ det jag kommer på nu. Lägg till heltidsplugg och "bebis".. SNARK


Häftig bild jag hittade på nätet. Lite läskig samtidigt..

KY-mässan

Idag bar det iväg till KY-mässan på Kulturhuset. Vettefan om det var så givande. Några broschyrer, 4 godisar och 1 jojo senare var vi ute igen. Jag vet fortfarande inte vad jag ska plugga men KY kommer det antagligen bli. Jag skrotar högskolan för nu.

Tände ett ljus typ 21.40 för Engla, lite sent men jag såg ljus i fler fönster fortfarande så jag tänkte vatteheck! Äckligt det som hänt, hur ska jag nånsin våga släppa iväg Nora ute i världen...

Världens godaste kladdkaka

Jag har receptet! Den blir allra godast om den typ är 1 dag gammal.  Jag är en sån som inte gillar en kladdkaka som är som en smet till skillnad från andra, utan den här är SEG och god.
Jag har gjort den sååå många ggr att jag kan receptet utantill nu.. *fniss fniss*

Du behöver:
2 ägg
3 dl socker
1½ dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
100 g smält smör

175 grader i ca 30-35 min. MUMSFILLIBABA!


Bajsbollar

Tänkte dela med mig av en trevlig händelse igår. Bytte blöja för ungefär 345678890e gången, men denna gången hände nåt ovanligt. När jag drar bort blöjan rullar det ut en perfekt bajsboll rakt ner i handen på mig. En varm sak. Det var nice!

Ny header & sånt..

Kommer att fixas snart!

RSS 2.0