Ruta 1

Har ju varit på körskoleutbildningen nu och det gick väldigt bra men behöver öva mer. Har gjort både halka och landsväg och klarat teoriprovet!! 58 rätt hade jag hehe FJU!  5 dagar efter intensivutb. ska jag övningsköra och det känns som jag aldrig kört bil igen :S vi körde knappt i 50 och det kändes JÄTTEFORT och då har jag ändå kört i 70-90-100 i Eskilstuna. Mkt konstigt och det är ju bara ett litet sketet prov kvar innan jag har det lilla kortet! Jag äger ju inget ID-kort mitt mål är ju att jag ska ha körkortet som ID-kort hehe.. Sen börjar man ju plugga eller jobba och då finns det ju inte lika mkt tid till att öva på å köra. Inom ett år måste jag ha tagit det iaf för då går ju teorin ut. Innan sommarens slut är väl mitt mål, om jag nu får som jag vill! Det gäller ju att jag har med pappa på den fronten och det är ju tveksamt känns det som hehe.. men men vi får se vad som händer.

Måndag kl 10.00 lyfter flyget måste ju gå upp aptidigt! Samtidigt är det spännande och skrämmande hehe har en kusin som är sååå på.. Nåra Nåra Nåra Nåra Det är så det uttalas i Holland NÅRA haha
I början sa hon Dåra och mamma min säger Nåla.

Trodde inte jag skulle klara teorin efter alla bakslag i början av veckan. Var på en arbetsintervju i fredags på ett jobb jag sökt bara för skojs skull, som jag kom att önska att de verkligen anställde mig, men det blev oxå ett bakslag. Fick inte jobbet trots att han visa hur datasystemet såg ut osv. GRRR finns ju så mkt man borde ha sagt som man inte sa!! Jag blir tokig!! Jag får blackouter på såna här intervjuer! Jag kommer aldrig på nåt bra och säga och glömmer ungefär 80% som kanske är värdefull information.. Se bara på intervjuerna jag var på för skolorna.. Kom ju inte in på de :( Men reserv nr 4 blev jag ju iaf på ena och det kan ju vara en liten tröst.

Aja.. om en vecka är jag i Holland och tröstäter oliebollen och stroopwaffels..kanske en släng poffertjes.. mmmm
Ska köpa upp värsta lagret hem som sist hehe

Min efterlängtade frites saus here I come!!!

RSS 2.0