Jävla länsstyrelsen

Hur jävla lång tid ska det ta att få ett körkortstillstånd. I sista sekund fick jag det idag äntligen!! Annars hade jag varit tvungen och avboka allting nästa vecka, men nu blir det enligt plan! Nästa torsdag har jag halkbana GULP! Hoppas jag blir tillräckligt bra innan dess! Men nu har jag hunnit köra litegrann iaf och jag behövde verkligen uppdatera mig. 3 år sen sist PLUS pappas gamla mini-bil. Nu körde jag en relativt ny och stark bil.

Nu har alla KY-utbildningar hört av sig.

Så ser det ut nu:
Apotekstekniker Reserv
Medicinsk sekreterare Antagen
Medicinsk sekreterare Antagen
Lönespecialist Reserv nr 4
Optometritekniker Sket jag i

Kommer tacka nej till ena medicinsk sekreterare. Sen om jag kommer in på lönespecialist vet jag inte hur jag ska göra. Chansen att få högre lön är nog betydligt högre som lönespecialist skulle jag tro. hmm

Idag var vi till Grönan, hade velat åka bergodalbana men det var bara vi, lilla familjen så det blev mer köpa lotter och skit. Vann en nalle iaf hehe och åkte lite barnkarusell.

På fredag drar vi till Norrtälje för att öva liiiite till med bil.

Sen har jag fått dille på att köpa bil. VILL HA! Renault ser det ut som att det blir för där får jag lägst försäkringspremie. Sjukt dyrt att äga bil som nybliven körkortsägare PLUS att vara under 24. :S

Försöker få Nora att somna själv nu. Det går väl rätt bra. I natt var det lite jobbigt bara massa gråt och somna gråtandes, men hon grät inte allt för länge. Mindre än en timme iaf tror jag :S och bara 2 ggr under natten. Får se hur denna natt blir, trött som ett as är jag iaf.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jävligt skönt när dom börjat somna själv! ammar du fortfarande förresten?

2008-06-26 @ 22:48:49
URL: http://cey84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0